Volgens de wet heeft u recht op een zichttermijn voor artikelen die via een website gekocht zijn. Het artikel kan tegenvallen, niet passen of anderszins niet bevallen.

Zichttermijn en Retourneren

Kleding Nepal - Sherpa Outdoor accepteert alleen producten retour of voor omwisseling indien het teruggestuurde item geen sporen vertoond van gebruik en alle originele labels en kaartjes origineel zijn.

1. U heeft recht heeft op een wettelijke zichttermijn (bedenktijd) van 14 dagen.  Deze zichttermijn gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling.

2.Tijdens de zichttermijn heeft u als consument het recht om zonder opgaaf van redenen de goederen te retourneren. De kosten van de retourzending worden door u zelf betaald..

Wilt u het product retourneren? 

3. Stuur voor het verstrijken van de zichttermijn (van 14 dagen na ontvangst) een mail met de aankondiging van uw retour naar: info@kledingnepal.nl . We stellen het op prijs als u de reden voor de retourzending vermeldt.

4. U heeft na het verstrijken van de zichttermijn (met de melding) nog 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren.

5. ​Stuur in het pakket een (kopie) faktuur met uw product mee opdat wij kunnen controleren dat U het betreffende item via de kledingnepal.nl webshop heeft aangeschaft.

Stuur uw pakket naar:
Kleding Nepal - Sherpa Outdoor​ , Celebesstraat 10, 8022RA, Zwolle

5. ​Na ontvangst zullen we uw retour in behandeling nemen en zullen binnen veertien (14) dagen zorg dragen voor omwisseling, reparatie of restitutie van het aankoopbedrag.

6. Wij kunnen goederen accepteren via de post, en u kunt deze - na afspraak-  bij ons komen brengen. Wij adviseren u gebruik te maken van een verzender die gebruik maakt van een “tracking systeem” en een verzekering aanbiedt daar u zelf verantwoordelijk bent voor het zoekraken van pakketten.

7. Na ontvangst van de retourzending zal Kleding Nepal - Sherpa Outdoor u het geld zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen) terug betalen op de door u aangegeven bankrekening.

8. Kleding Nepal - Sherpa Outdoor behoudt zich het recht voor om een retourzending te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren wanneer:
- de originele verpakking ontbreekt of onnodig beschadigd is (probeer de verpakking in de zo oorspronkelijk mogelijke staat te houden)
- de retourzending niet gefrankeerd is
- het product zichtbaar gebruikt is of beschadigd is       

© 2014 - 2024 Kleding Nepal - Sherpa Outdoor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel