Aansprakelijkheid
Kleding Nepal - Sherpa Outdoor heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan het samenstellen van deze webwinkel en website. Desondanks kan Kleding Nepal - Sherpa Outdoor de juistheid en de volledigheid met betrekking tot de aard en inhoud van de informatie niet garanderen. Kleding Nepal - Sherpa Outdoor.. kan derhalve niet aansprakelijk gesteld worden voor kennelijke fouten in prijzen, afbeeldingen en teksten en voor de gevolgen van het gebruik hier van. Kleding Nepal - Sherpa Outdoor behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze site te allen tijde te wijzigen.

Voorraad
Een enkele keer kan het voorkomen dat de website vermeldt dat het artikel niet op voorraad is. Aangezien we ook op markten, fairs en festivals verkopen kan het zijn dat de voorraad niet geheel is bijgewerkt. In dat geval bestelt u dus iets wat net niet meer voorradig is. We nemen dan z.s.m. contact met u op en overleggen wat het beste is: geld terug, een vergelijkbaar product of anderszins.

Copyright
Op alle gegevens van deze site rusten intellectuele eigendomsrechten. De gegevens zijn het eigendom van Kleding Nepal - Sherpa Outdoor of van derden. Deze site is bestemd voor gebruik door onze klanten. Het is niet toegestaan om data, foto's, teksten en andere auteursrechtelijke zaken geheel of gedeeltelijk over te nemen zonder voorafgaande toestemming van rechthebbenden.

© 2014 - 2024 Kleding Nepal - Sherpa Outdoor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel