Retourneren

Kleding Nepal - Sherpa Outdoor accepteert alleen producten retour of voor omwisseling met een ander product indien het teruggestuurde item geen sporen vertoond van gebruik en alle originele labels en kaartjes origineel zijn. Indien je een product wil terugsturen dient je dit binnen 14 dagen na aflevering te melden, daarna heb je nogmaals 14 dagen om het product terug te sturen. Je betaalt de verzendkosten van het terugsturen zelf.

  1. Stuur een e-mail met de aankondiging van je retour naar: info@kledingnepal.nl
  2. Zend in je pakket het retourformulier en een (copy) faktuur met je product mee opdat wij kunnen controleren dat U betreffende item via de kledingnepal.nl webshop heeft aangeschaft. Stuur uw pakket naar:
  3. Kleding Nepal - Sherpa Outdoor​ , Celebesstraat 10, 8022RA, Zwolle
  4. Na ontvangst zullen we uw retour in behandeling nemen en zullen bij acceptatie van de klacht binnen veertien (14) dagen zorg dragen voor omwisseling of restitutie van het aankoopbedrag

Wij accepteren retourzendingenvia de post, je kunt de retourzending ook - na afspraak- langsbrengen. Wij adviseren u gebruik te maken van een verzender (bv.TNT) die gebruik maakt van een “tracking systeem” en een verzekering aanbiedt daar u zelf verantwoordelijk bent voor het zoekraken van pakketten.

© 2014 - 2019 Kleding Nepal - Sherpa Outdoor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel